Ik werk bij een instelling

Integratie binnen jouw leeromgeving

1. Inventarisatie

Wat leuk dat je aan de slag wilt met ZorgPad! Uiteraard doe je dit niet alleen. De implementatiefase begint met een intake door een consultant. Tijdens dit gesprek inventariseren we wat er op technisch en didactische gebied geregeld moet worden. Ook spreken we het beheer goed door en eventuele arrangeerwensen. In projectvorm wordt het plan van aanpak voor de implementatie bepaald. Dit plan is in het verdere traject de leidraad waar altijd op teruggegrepen wordt.

Sonja Jutte adviseur ZorgPad Professional
Ellen van der Horst adviseur ZorgPad Professional

2. Realisatie

Na beoordeling van het plan van aanpak gaat een ervaren consultant samen met jullie aan de slag om ZorgPad Professional te integreren in de leeromgeving. Jullie zijn hier zelf nauw bij betrokken. Door middel van training en on the job uitleg bereiden we je hierop voor. De planning en de voortgang wordt bewaakt door de consultant en jullie eigen projectmanager. Samen borgen we de mijlpalen.

3. Testen

Testen is een belangrijk onderdeel voordat we ZorgPad Professional uitrollen richting de eindgebruikers. De consultant zal regelmatig deelopleveringen doen, zodat tijdens de implementatie al getest kan worden met pilotgroepen. Uiteraard kijken we hierbij zowel naar de techniek als de organisatie. Zijn alle rollen en processen naar wens? Is de inrichting optimaal voor jouw organisatie? Dan werken we naar het “go live” moment toe.

Harold Meeuwsen adviseur ZorgPad Professional
Ilse Beemsterboer adviseur ZorgPad Professional

4. Go-live

Live gaan betekent het eind van een succesvolle implementatie en de afronding van het werk van de consultant en de leden van het projectteam. Voor vragen en advies kun je bij de betrokken consultant terecht. Samen maken we van ZorgPad een succes!

Plug & Play oplossing zonder eigen leeromgeving

ZorgPad Professional kun je ook implementeren als jouw organisatie geen eigen leeromgeving heeft. ZorgPad Plug & Play is een passende oplossing voor bijvoorbeeld kleine organisaties. Als je kiest voor Plug & Play dan worden de leerpaden van ZorgPad Professional ontsloten in een moderne leeromgeving die wij volledig voor jouw organisatie inrichten.

1. Inventarisatie

Wat leuk dat je aan de slag wilt met ZorgPad! Met onze Plug & Play oplossing word je ontzorgd. De consultant komt bij je langs voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we jullie wensen en bepalen we het plan van aanpak.

Sonja Jutte adviseur ZorgPad Professional
Ellen van der Horst adviseur ZorgPad Professional

2. Realisatie

Na beoordeling van het plan van aanpak gaat een ervaren consultant aan de slag om ZorgPad Professional klaar te zetten voor jullie organisatie.

3. Go-live

Zodra de oplossing live is, kunnen jouw medewerkers direct aan de slag. Het beheer ligt volledig bij Noordhoff Health, daar heb je geen omkijken naar. Voor vragen en advies kun je bij de betrokken consultant terecht. Samen maken we van ZorgPad een succes!

Ilse Beemsterboer adviseur ZorgPad Professional

Leren met ZorgPad Professional

Aan de slag met een leerpad? Speciaal voor nieuwe deelnemers hebben we een video gemaakt. In dit filmpje vertellen we aan de hand van het leerpad ‘Bloedsuiker meten’ hoe een leerpad werkt en waaruit het bestaat.