Ik werk bij een zorgorganisatie…

Integratie binnen jouw leeromgeving

1. Inventarisatie

Wat leuk dat je aan de slag wilt met ZorgPad! Uiteraard doe je dit niet alleen. De implementatiefase begint met een project kick-off met het volledige team. Bij deze sessie worden jullie wensen geïnventariseerd en kijken we wat er op technisch en didactische gebied geregeld moet worden. Ook worden afspraken gemaakt over de planning en mijlpalen.

Sonja Jutte adviseur ZorgPad Professional
Ellen van der Horst adviseur ZorgPad Professional

2. Training

Na de kick-off verzorgen we verschillende trainingen. We bespreken jullie visie op leren en begeleiden je bij verschillende inrichtingskeuzes. We laten zijn hoe ZorgPad werkt en gaan in op onderhoud en support. Ook verzorgen we een hands-on training over de beheeromgeving. De planning en de voortgang worden bewaakt door de consultant. Samen borgen we de mijlpalen.

3. Testen

Voordat we ZorgPad Professional uitrollen in de organisatie adviseren we om met een kleine pilotgroep te testen. In een verdiepingsworkshop analyseren we samen de eerste ervaringen en resultaten. Hierbij kijken we zowel naar de oplossing als het proces. Samen definieren we welke actie nog nodig zijn voor livegang. Heeft jouw organisatie behoefte aan maatwerk, zoals arrangeren? Bespreek dit dan in deze fase met de consultant.

Harold Meeuwsen adviseur ZorgPad Professional
Ilse Beemsterboer adviseur ZorgPad Professional

4. Livegang

Het is zover, jullie gaan live! Het harde werken van de projectgroep wordt beloond en jullie medewerkers mogen aan de slag. Voordat we het project officieel afronden komen we nog een keer bij elkaar voor de oplevering. Wij blijven graag betrokken. Niet alleen voor vragen en het oplossen van eventuele problemen, maar ook om jullie te helpen de vastgestelde doelen te realiseren. Samen maken we van ZorgPad een succes!

Plug & Play oplossing zonder eigen leeromgeving

Je kunt ook met de leerpaden van ZorgPad Professional aan de slag als jouw organisatie geen eigen leeromgeving heeft. Met de ZorgPad Plug & Play service worden de leerpaden ontsloten via een moderne leeromgeving, die wij volledig voor jouw organisatie inrichten. Hierdoor kunnen jouw medewerkers snel aan de slag en hoef jij je niet bezig te houden met het beheer en de techniek.

1. Inventarisatie

Wat leuk dat je aan de slag wilt met ZorgPad! Met onze Plug & Play oplossing word je ontzorgd. De consultant plant een intakegesprek met jouw organisatie. Tijdens dit gesprek inventariseren we jullie wensen en bepalen we het plan van aanpak.

Sonja Jutte adviseur ZorgPad Professional
Ellen van der Horst adviseur ZorgPad Professional

2. Realisatie

Een ervaren consultant richt volgens het plan van aanpak de leeromgeving en het scholingsaanbod voor jouw organisatie in.

3. Go-live

Zodra alles klaar staat kan de oplossing live. Jouw medewerkers kunnen direct aan de slag. Voor vragen en advies kun je bij de betrokken consultant terecht en na afronding van het project staat onze support afdeling voor je klaar. Samen maken we van ZorgPad een succes!

Ilse Beemsterboer adviseur ZorgPad Professional

Leren met ZorgPad Professional

Aan de slag met een leerpad? Speciaal voor nieuwe deelnemers hebben we een video gemaakt. In dit filmpje vertellen we aan de hand van het leerpad ‘Bloedsuiker meten’ hoe een leerpad werkt en waaruit het bestaat.