21 juni 2019 13 x bekeken

Wil je in één dag meegenomen worden in de trends en ontwikkelingen in het werken en leren in de zorg? Dat kan tijdens de Health Learning Summit 2019!

Op dinsdag 24 september organiseert Noordhoff Health dit evenement voor de derde keer op rij. Het event staat in het teken van inspiratie, visie én resultaten op het gebied van leren en ontwikkelen in de zorg.

Tijdens de Health Learning Summit komen professionals uit de zorg samen om kennis uit te wisselen, best practices te delen, inspiratie op te doen en oplossingen te zoeken voor de uitdagingen waarmee de zorg te maken heeft. Keynotes delen hun toekomstvisie en zoomen daarbij in op de impact die innovatie en ontwikkelingen hebben op Learning & Development.

Break-outsessies

Tijdens de Health learning Summit kun je kiezen uit een divers aanbod van workshops, masterclasses, best practices en inspiratiesessies. Een greep uit het aanbod:

Design Thinking
Ontdek wat Design Thinking voor jou kan doen! Je gaat aan de slag met een relevant probleem/vraagstuk op het gebied van leren en zorg. In een pressure-cooker sessie ervaar je wat Design Thinking doet, wat het oplevert en welke energie het brengt.

Empowerment
Verdiep je in de handvatten die je hebt om het werkplezier en de kwaliteit van zorg te vergroten. Met 8 belangrijke elementen zorg je voor een professionele, innovatieve en gezonde werkomgeving. Je leert hoe je de werkomgeving kunt analyseren en verbeteren.

Toekomst
De toekomst van werken en leren in de zorg, hoe ziet die eruit? Ontdek in een trendpresentatie welke mogelijkheden en kansen er aan de horizon gloren. Wat zijn de keuzes van nu waarmee je in de toekomst het verschil kunt maken? Een ding is zeker; one size fits all is verleden tijd.

Succesvol innoveren
Wil je voorkomen dat innovatie strandt? Wil je weten hoe je verandering duurzaam implementeert? Leer in een masterclass hoe je innovatie en implementatie strategisch aan kunt pakken. Een tipje van de sluier; de menselijke kant is cruciaal.

Werkplekleren
Krijgt werkplekleren een steeds belangrijke rol in jouw organisatie? Wil je werkplekleren naar een hoger niveau tillen? Leer van de verschillende cases van zorginstellingen en laat je inspireren door verschillende experts en projecten.

Interessant? Bekijk de congreswebsite en meld je aan!

Tags : , , ,