Roadmap 1 2021 ZorgPad Professional 25 januari 2021

Wat kun je de komende maanden verwachten van ZorgPad Professional? Dat hebben we in een overzichtelijke afbeelding voor je op een rij gezet!

Nieuw zijn bijvoorbeeld de introductievideo’s bij alle leerpaden. Deze video’s motiveren deelnemers om aan de slag te gaan met een leerpad. Je ontdekt als kijker hoe je morgen met de nieuwe kennis en vaardigheden een verschil kunt maken voor jouw patiënten en cliënten.

Daarnaast ontwikkelen we casuïstiekbesprekingen. We starten met 5 video casussen ziekteleer met interactieve vragen, volgens de methodiek van klinisch redeneren. Het voordeel hiervan is dat het professionals aanzet tot een actieve houding. Wat je leert, kun je beter onthouden.

Ook verrijken we de instructievideo’s van onze verpleegtechnische vaardigheden. In de instructievideo worden vragen opgenomen rondom veiligheid, aandachtspunten en contra-indicaties, die gerelateerd zijn aan de inhoud van de theorie. In de video’s wordt ook een menu opgenomen, zodat je gemakkelijk kunt navigeren naar een gewenst fragment.

Voor verschillende branches worden nieuwe leerpaden ontwikkeld in het eerste kwartaal. In de afbeelding zie je welke onderwerpen je de komende tijd kunt verwachten.

Vragen? Laat het ons weten!

Klik op de afbeelding om te vergroten