ZorgPad Professional biedt een volledig geaccrediteerd e-learning aanbod voor voorbehouden en risicovolle handelingen, ziektebeelden en andere relevante thema’s. Als instelling kun je meerdere collecties of leerpaden combineren om je medewerkers bevoegd en bekwaam te houden. Je kunt het aanbod gebruiken vanuit jouw eigen leeromgeving of via ZorgPad Plug & Play.

Collecties

Je hebt keuze uit:

  • Fundamentals collectie: CanMeds rol vakinhoudelijke handelen. Leerpaden rondom het basishandelen van professionals, benodigd om het vak uit te kunnen oefenen en bevoegdheid en bekwaamheid aan te tonen.
  • Essentials collectie: Overige CanMeds rollen. Bevat naast zorginhoudelijke thema’s onder andere kwaliteit & veiligheid, vakgerichte communicatie, samenwerking, wetgeving en privacy.
  • Expert collectie: Specialistische vakkennis en vaardigheden voor professionals die werken op verschillende specialistische en medische ondersteunende afdelingen binnen het ziekenhuis of in de specialistische thuiszorg.

Leerpaden & tarieven

Voor elke zorgbranche specifieke e-learning ZorgPad Professional

Onze collecties bestaan uit leerpaden, gedifferentieerd naar branche. In totaal bieden we bijna 500 leerpaden, welk aantal maandelijks verder groeit. Vanaf € 7,40 per gebruiker/per jaar kun je al met een leerpad aan de slag. Het tarief hangt samen met collectiekeuzes en het aantal gewenste licenties voor medewerkers. Daarnaast profiteer je bij een langere looptijd en bij lidmaatschap van Profportaal Zorg van aantrekkelijke korting.

Begeleiding & advies

Wij nemen altijd de behoeften en knelpunten op het gebied van leren en ontwikkelen in een organisatie als vertrekpunt. Als we een goed beeld hebben van de wensen én visie van jouw instelling, dan denken we gericht mee over de meest ideale oplossing voor jouw organisatie. We hebben alles in huis om je te begeleiden en te adviseren. Van een inhoudelijk advies welke leerpaden je nodig hebt, tot advies over het leerklimaat en leerlandschap. Vanuit Noordhoff werken we toe naar één leerecolandschap waarbij alle systemen naadloos met elkaar samenwerken.