Logo VGN Academie 15 juli 2020

De VGN Academie en Noordhoff zijn gekomen tot een exclusief aanbod voor huidige en toekomstige deelnemers van de VGN Academie. Het aanbod bestaat uit inkoopvoordeel op een zorgvuldig samengesteld pakket met e-learningmodules van ZorgPad Professional en het Leer Management Systeem LearnLinq. Vanaf 1 september kunnen organisaties hier gebruik van maken.

Interessante aanbieding

De VGN Academie is twee jaar geleden ontstaan uit een samenwerking tussen verschillende organisaties in de gehandicaptensector. Deze organisaties ontwikkelen gespecialiseerde leertrajecten voor zorgprofessionals. Door de nieuwe samenwerking met Noordhoff kunnen zij snel en tegen een aantrekkelijk tarief voorzien in een groot deel van hun opleidingsbehoefte.

Paul Westmeijer, Manager VGN Academie: ‘Voor onze deelnemers aan de VGN Academie zijn we altijd op zoek naar interessante aanbiedingen van leercontent. Noordhoff is één van de eerste uitgevers die daar goed op ingespeeld heeft.’

Een pakket dat aansluit op de leerbehoefte

Het samengestelde pakket van e-learningmodules is het resultaat van veelvuldig overleg met VGN Academie. Rekening houdend met het leeraanbod van de VGN Academie, bleek de behoefte aan leermateriaal op het gebied van voorbehouden- en risicovolle handelingen het grootst. Met het samengestelde pakket van 25 titels uit ZorgPad Professional wordt in die behoefte voorzien. Daarnaast is er binnen het pakket ruimte voor een eigen invulling. Elke organisatie heeft de vrijheid om vijf extra leerpaden toe te voegen uit de volledige ZorgPad Professional-catalogus.

Een eigen academie met LearnLinq LMS

De e-learningmodules kunnen ontsloten worden via een eigen LMS. Voor deelnemers zonder eigen LMS en andere geïnteresseerden is LearnLinq LMS in het aanbod opgenomen. LearnLinq is op dit moment één van de meest gebruiksvriendelijke leerplatformen voor aantoonbaar bekwaam en gecertificeerd personeel. Binnen het aanbod hebben deelnemers de mogelijkheid om licenties op LearnLinq tegen een aantrekkelijk tarief af te nemen, eventueel in combinatie met het pakket van e-learningmodules.

Het begin van een mooie samenwerking

Beide partijen zijn blij met de totstandkoming van het exclusieve aanbod. Manon Schouten, accountmanager bij Noordhoff Professional: ‘We zijn erg blij dat we tot dit mooie aanbod zijn gekomen. In combinatie met het leeraanbod van de VGN Academie stelt dit aanbod deelnemers in staat om hun zorgprofessionals te faciliteren met een volledig pakket aan digitale leermiddelen. Daarnaast is de gehandicaptenzorg een belangrijk speerpunt van Noordhoff. We zijn voor deze sector volop aan het doorontwikkelen.’ Ook de VGN Academie is heel tevreden. Paul: ‘Noordhoff is één van de marktleiders op het gebied van leercontent voor de zorg. Uit hun enorme aanbod van zorgpaden hebben we in overleg een heel nuttig en compact pakket kunnen samenstellen. Zeker voor kleinere en middelgrote zorginstellingen is dit een interessant en scherp geprijsd aanbod.’

Meer informatie

Bekijk het volledige pakket.

Wil je graag meer weten? Je kunt contact opnemen met Noordhoff via 030 638 3599 of per e-mail professional@noordhoff.nl. Vermeld hierbij dat je deelnemer bent van de VGN Academie.

Over VGN Academie
De VGN Academie, een samenwerkingsverband van meer dan 50 instellingen voor gehandicaptenzorg, ontwikkelt leerpakketten voor zorgprofessionals. De leerpakketten zijn goed te integreren met de praktijk. De leertrajecten bestaan uit leereenheden als korte e-learnings, video, job-aids, reminders, praktijkopdrachten of werkvormen voor teamleren. De VGN Academie is naast een ontwikkelcollectief een netwerk van zorginstellingen en scholen die ervaringen uitwisselen over de implementatie van leren en ontwikkelen. Alle leden van de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) en scholen voor beroepsonderwijs kunnen deelnemen. Voor meer informatie over deelname kun je contact opnemen met Paul Westmeijer via academie@vgn.nl.

Over Noordhoff Professional
Noordhoff Professional stimuleert zorgprofessionals om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te onderhouden. Dit doen zij vanuit hun overtuiging dat leren essentieel is om te blijven groeien, hun passie voor zorg en onderwijs, én hun verantwoordelijkheid als partner in de zorg.

Tags : , ,