29 november 2021

Wist je dat je ook met ZorgPad Professional aan de slag kunt als jouw organisatie geen eigen leeromgeving heeft? Met ZorgPad Plug & Play worden de leerpaden ontsloten in een moderne leeromgeving die wij volledig voor jouw organisatie inrichten. Een fijne uitkomst voor bijvoorbeeld kleine organisaties, waarbij je via een dashboard inzicht krijgt in de resultaten. Eind dit jaar starten de eerste organisaties met Plug & Play op het Studytube platform.

Met ZorgPad Plug & Play ontzorgen we je volledig: je regelt in 1 keer de scholing én de leeromgeving. Hierdoor kunnen jouw medewerkers snel aan de slag en hoef jij je niet bezig te houden met het beheer en de techniek.

Eenvoudig en snel toegang tot 500 leerpaden
In korte tijd hebben jouw medewerkers toegang tot een bibliotheek van meer dan 500 leerpaden, die aansluiten op de functies en niveaus van zorgmedewerkers in specifieke branches. Casuïstiek, (interactieve) video en beeld zorgen ervoor dat medewerkers zich herkennen in de materie en kennis goed kunnen vertalen naar de praktijk. De leerpaden bieden medewerkers eigen regie. Zij beslissen zelf hoe ze leerpaden doorlopen. De diagnostische toets helpt hen hierbij.

De leeromgeving geeft inzicht in de resultaten van medewerkers. Als manager volg je eenvoudig de voortgang van jouw medewerkers. Door de koppeling met PE-online worden accreditatiepunten automatisch bijgeschreven. Als organisatie maak je verschillende keuzes; bijvoorbeeld welke scholing je verplicht stelt en welke cesuur je toepast.

Aan de slag

Onze consultant zorg voor een goede en snelle start. In 3 stappen kun je aan de slag met Plug & Play:
1. Inventarisatie (intakegesprek)
2. Realisatie (inrichten leeromgeving)
3. Go-live

Begin november zijn Zorgelozezorg en ‘t Warme hart gestart met de implementatie. Voor thuiszorgorganisatie Zorgelozezorg is Plug & Play een uitkomst omdat haar medewerkers scholing kunnen krijgen zonder eigen leeromgeving. ‘t Warme hart maakte al gebruik van Mijn Noordhoff Health, en stapt nu graag over op de gebruiksvriendelijke Plug & Play omgeving op ons Studytube platform.

Benieuwd of Plug & Play ook voor jouw organisatie een uitkomst is? Je vindt meer informatie in deze folder.